måndag, januari 23, 2006

Riksdagskandidat

Kristdemokraterna i Värmland höll under den gångna helgen nomineringsstämma. Det var ett bra möte, och utfallet var mycket positivt för oss unga värmländska kristdemokrater. Vår nuvarande riksdagsledamot Dan Kihlström placerades etta på listan. Stämman valde att placera mig på andra plats på riksdagslistan (vi har 1 mandat idag), vilket jag är mycket glad och hedrad över.

Det är också väldigt positivt att stämman valde att satsa på KDU-Wermlands ordförande Ida Lundblad som sjättenamn på landstingslistan (kd har idag 5 ordinare och 3 ersättare i landstingsfullmäktige).

Partiets opinionssiffror ger ju i dagsläget inte anledning till firande, men jag är övertygad om att potentialen finns där. Kristdemokraterna är idag det enda parti som driver en snabbavveckling av fastighetsskatten, och det enda parti som verkligen vill göra något åt den ekonomiska belastning som bensinskatten innebär. Jag är övetygad om att det finns stöd får vår hållning i dessa frågor. Nu är det upp till oss själva att göra vår politik känd.

1 Comments:

At fredag, 27 januari, 2006, Anonymous Anonym said...

Grattis Charlie!!

 

Skicka en kommentar

<< Home